Гражданите искат адекватно и стабилно управление, фокусирано върху икономическата стабилност.

...
 Гражданите искат адекватно и стабилно управление, фокусирано върху икономическата стабилност.
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Гражданите искат стабилно управление, фокусирано върху икономическата стабилност

 нс

 

Гражданите желаят съответно и устойчиво ръководство, фокусирано върху икономическата непоклатимост. Това е изводът, до който е стигнал лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Георги Георгиев след срещата си с жителите на столичните райони Витоша, Красно село и Триадица.

 

Политиците би трябвало да вземат решение проблемите на жителите, а не да ги занимават със своите и кой за кое е отговорен, заключи във Facebook Георгиев. На хората им е омръзнало от избори и разправии сред политиците, акцентира той.

 

Ето и цялостния текст на обявата му в обществената мрежа:

 

Започнахме срещите с жители в другите квартали на София.
Политиците би трябвало да вземат решение проблемите на жителите, а не да ги занимават със своите и кой за кое е отговорен. Затова с сътрудниците ми от листата на ГЕРБ-СДС за 23 изборен регион се стремим да се вслушваме в това, което ни споделят хората, с цел да можем да сме им потребни с работата си в Народното събрание.


За мен персонално е извънредно значимо да бъда покрай хората, които съставлявам. Впечатленията от първите ми срещи в регион Витоша, Красно село и Триадица, са, че на хората им е омръзнало от избори и разправии сред политиците. Гражданите желаят съответно и устойчиво ръководство, което е фокусирано върху икономическата непоклатимост, приходите им и отговорно отношение към огромните предизвокателства пред нас като нация.


Заповядайте да се забележим и да поговорим на огромната шатра на ГЕРБ-СДС на НДК.


Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 2️2 в бюлетината за постоянна България в сигурна Европа.

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР